Bebe a crescut și dă semne, din ce în ce mai des, că vrea să exploreze lumea la picior, așa că probabil vă gândiți să achiziționați un antemergător. Dar cum îl alegeți? Este util și sănătos pentru cel mic? Merită să investești într-un astfel de obiect? Vă vom răspunde la toate întrebările, în cele ce urmează.

Antemergătorul este un obiect util într-o casă cu copii mici, care abia încep de meargă. Atunci când bebe deja poate să se ridice singurel în picioare, dar încă nu poate să meargă fără sprijin sau nu are curaj să pornească, folosirea unui antemergător se va dovedi foarte utilă. Dar evitați să îl folosiți dacă cel mic încă nu poate sta bine în picioare. Toate vor veni la timpul lui, nu trebuie să forțăm etapele, în niciun fel. Vârsta estimativă de la care poate începe să folosească un ajutor pentru a merge în piciorușe este de la 9 luni. Însă, cel mai bine este ca părinții să fie atenți la evoluția copilului și să decidă de la ce vârstă pot cei mici folosi o astfel de jucărie.

Cum alegi un antermegător? Ce beneficii are?

Noi te sfătuim să alegi un antemergător solid, confecționat din materiale de calitate, așa cum sunt cele din lemn pe care le comercializăm noi. De asemenea, ideal este să optați pentru antepremergătoare care să aibă mai multe utilizări. În magazinul Zazu Toys veți găsi modele de antemergătoare pentru copii care sunt și centre de joacă. Dacă tot faceți o investiție, e de preferat ca obiectul achiziționat să poată fi folosit pentru mai mult timp. Jucăriile/accesoriile cu care vine echipat antemergătorul îl vor face mai ușor de acceptat pentru bebeluș. Acesta va fi atras de noutățile cu care vine noua jucărie și va dori mai ușor să-l folosească.

Noi vă punem la dispoziție modele variate de antemergătoare pentru copii, care vin echipate cu: centre de joacă de tipul „sortator de forme”, jocuri de îndemânare și motrice, antemergătoare cu  bucătărie, modele cu jocuri de construcție (cuburi și forme de lemn care pot fi folosite pentru a construi tot ce își dorește cel mic) etc.

 

Printre beneficiile cele mai importante pe care le oferă un antemergător se numără:

Sentimentul de independență a copilului – în sfârșit poate să meargă pe unde își dorește, fără să depindă de un adult. Poate porni și se poate opri, oricând dorește. Exersând zilnic mersul cu ajutor, veți vedea că foarte curând micile piciorușe vor prinde suficientă forță pentru a merge fără sprijin de niciun fel. Așa încât, mai bifăm un beneficiu: întărirea musculaturii picioarelor și chiar a brațelor (în ele se spijină, cu ele se ajută la direcționarea corectă etc.).
Nu îl ajută doar să meargă, ci îi oferă și oportunități noi de distracție (cu ajutorul centrelor de joacă cu care vin echipate). De asemenea, îl poate lua pe afară, transformându-se, astfel, în jucăria de exterior preferată. Multe dintre modele vin și cu spațiu de depozitare, în care bebe poate să își pună și alte jucărioare preferate.
Este o jucărie completă, cu care cel mic se poate distra cât e ziua de lungă și afară, și în casă, și când vrea să meargă, dar și atunci când se odihnește.

De ce să alegi antemergătoare de la Zazu Toys?

Pentru că sunt confecționate din materiale ecologice, extrem de rezistente la folosință îndelungată. Sunt genul de jucării prietenoase atât cu cel mic, cât și cu mediul înconjurător. Inspirația pentru designul jucăriilor pornește de la o atentă cunoaștere a nevoilor fiecărei vârste, fiind concepute special pentru dezvoltarea și educarea celor mici.

Antepremergătoarele din lemn sunt importate de la firme europene cu experiență în realizarea lor, majoritatea provenind din Germania. Calitatea pe care o au este superioară antemergătoarelor din plastic.

Pentru a fi la curent cu cele mai noi jucării din lemn pentru copiii de toate vârstele, vă invităm șă ne urmăriți și pagina oficială de facebook.

Pin It on Pinterest

Recomandă articolul