Dacă îți dorești un joc de rol potrivit și pentru fete și pentru băieți, o bucătărie pentru copii este alegerea cea mai potrivită. Copiii adoră să imite activitățile adulților, așa încât se vor distra de minune gătind în propria lor bucătărie. Mai mult decât atât, la Zazu Toys avem și accesorii pentru bucătăria micilor bucătari, care cu siguranță îi vor face foarte fericiți pe cei mici.

Așadar, în afară de bucătăriile propriu-zise, mai găsiți în oferta noastră și: toaster, legume și fructe, set de frământare cu sucitor și blat de lucru etc. Toate jucăriile noastre sunt confecționate din lemn de cea mai bună calitate. Sunt folosite doar vopseluri bio, așa încât puteți fi liniștiți ori de câte ori copiii dumneavoastră se joacă. Sunt jucării potrivite pentru toate vârstele, foarte durabile și frumos confecționate.

bucătărie copii

Bucătărie copii – Avantajele jocurilor de rol

Jocurile de rol sunt printre cele mai importante activități care ajută la buna dezvoltare și educare a copilului. Prin astfel de jocuri, precum o bucătărie copii, cei mici învață, printre altele, ce e empatia – cum să te pui în papucii altcuiva. Își vor imita părinții și comportamente, pe care ulterior și le vor însuși. Este o ocazie și pentru părinți de a observa cum propriul comportament, în situații pe care nu le conștientizezi pe moment, se reflectă și asupra copilului.

Dezvoltă motricitatea și îndemânarea – cu ajutorul bucătăriei lor, copiii vor prepara diverse mâncăruri, vor stinge/ aprinde ochiul aragazului, vor lucra foarte mult cu mânuțele, apucând, „presărând” sare și piper etc. Vor învăța ce e coordonarea și chiar multitaskingul.

Își folosesc creativitatea și imaginația: veți fi surprinși zilnic cu bunătăți preparate de mânuțele micului bucătar. Veți vedea cum copiii improvizează și se folosesc de diverse obiecte pentru a le deservi propriilor scopuri.

O ocazie potrivită pentru a face educație culinară copilului. Folosind o bucătărie copii, îi puteți învăța pe cei mici bazele unei alimentații sănătoase. Aveți ocazia să vă jucați cu fructele și legumele de jucărie și să-i împrieteniți pe cei mici cu ele. Să le „gustați” cu poftă incredibilă și să le stârniți curiozitatea etc.

Îmbogățește vocabularul: de fiecare dată când vă jucați, indiferent de tema jocului, profitați să introduceți copilului termeni noi în vocabular (în cazul de față legate de obiecte din bucătărie și nu numai) și să corectați exprimarea greșită. Cu o bucătărie copii, cei mici pot învăța mulți termeni pe care altfel poate nu i-ar interesa, denumiri de alimente, arbori/plante etc.

Iată ce jucării minunate puteți găsi la noi:

De ce să alegi bucătărie copii de la Zazu Toys?

Pentru că sunt jucării ecologice, extrem de rezistente la folosință îndelungată. Sunt genul de jucării prietenoase atât cu cel mic, cât și cu mediul înconjurător. Inspirația pentru designul jucăriilor pornește de la o atentă cunoaștere a nevoilor fiecărei vârste, fiind concepute special pentru dezvoltarea și educarea celor mici.

Jucăriile din lemn sunt importate de la firme europene cu experiență în realizarea lor, majoritatea provenind din Germania. Calitatea pe care o au este superioară jucariilor din plastic sau pluș. Pentru a fi la curent cu cele mai noi jucării din lemn pentru copiii de toate vârstele, vă invităm șă ne urmăriți și pagina oficială de facebook.

Pin It on Pinterest

Recomandă articolul