O bucătărie de jucărie poate fi un cadou special atât pentru o fetiță, cât și pentru un băiețel. Sunt jucării ideale pentru activitățile de rol și cu siguranță micii bucătari vor fi mai mult decât bucuroși să pregătească bucate alese în bucătărioara lor. Și dacă mai adăugăm bucătăriei și acccesoriile potrivite, aceasta se va transforma în centrul de distracție preferat.

Bucătărie de jucărie, cadoul ideal pentru prichindei

Bucătăriile de jucărie de la Zazu Toys sunt confecționate din lemn de cea mai bună calitate și sunt gândite pentru a simula cât mai fidel o bucătărie adevărată. Un corp robust din lemn și o varietate de ustensile practice de gătit fac aceste bucătării de joc o adevărată experiență de gătit. Printre accesoriile cu care vin gata echipate bucătăriile, enumerăm:

Pentru modelul „Denise”: un ceas de învățare mic, oală și tigaie cu ou prăjit și butoane cu clicuri dau loc pentru un joc realist. Trei ajutoare mici, de bucătărie din lemn,o mănușă de cuptor, și o oală sunt ținute în loc cu magneți, iar un vas din oțel inoxidabil este folosit pentru spălarea veselor.

Pentru modelul de la Legler: recipiente pentru gătit, chiuvetă incorporată cu robinet, dulăpior etc.

Ca să transformați bucătăria de jucărie într-un centru de joacă perfect, vă recomandăm și câteva accesorii ideale, precum: cântar de bucătărie, toaster din lemn, coș cu set ceainic, cofraj cu ouă, diferite alimente din lemn de feliat, seturi de gătit.

De ce să investiți într-o bucătărie de jucărie de calitate?

Jocurile de rol sunt printre cele mai importante activități care ajută la buna dezvoltare și educare a copilului. Prin astfel de jocuri, precum o bucătărie copii, cei mici învață, printre altele, ce e empatia – cum să te pui în papucii altcuiva. Își vor imita părinții și comportamente, pe care ulterior și le vor însuși. Este o ocazie și pentru părinți de a observa cum propriul comportament, în situații pe care nu le conștientizezi pe moment, se reflectă și asupra copilului.

Avantaje:

  • Dezvoltă motricitatea și îndemânarea
  • Dezvoltă creativitatea și imaginația
  • O ocazie potrivită pentru a face educație culinară copilului
  • Dezvoltă vocabularul: profitați să introduceți copilului termeni noi în vocabular (în cazul de față legate de obiecte din bucătărie și nu numai) și să corectați exprimarea greșită. Cu o bucătărie copii, cei mici pot învăța mulți termeni pe care altfel poate nu i-ar interesa, denumiri de alimente, arbori/plante etc.

De ce să alegi jucării de la Zazu Toys?

Pentru că sunt jucării ecologice, extrem de rezistente la folosință îndelungată. Sunt genul de jucării prietenoase atât cu cel mic, cât și cu mediul înconjurător. Inspirația pentru designul jucăriilor pornește de la o atentă cunoaștere a nevoilor fiecărei vârste, fiind concepute special pentru dezvoltarea și educarea celor mici.

Jucăriile din lemn sunt importate de la firme europene cu experiență în realizarea lor, majoritatea provenind din Germania. Calitatea pe care o au este superioară jucariilor din plastic sau pluș.

Pentru a fi la curent cu cele mai noi jucării din lemn pentru copiii de toate vârstele, vă invităm șă ne urmăriți și pagina oficială de facebook.

 

Pin It on Pinterest

Recomandă articolul