Bine ați venit în minunata lume a jucăriilor Zazu Toys, unde cei mici se simt cel mai bine. Știm că, în această perioadă, copiii cuminți se gândesc deja la ce  cadouri de Moș Crăciun vor primi, iar noi anul acesta ne-am propus să fim partenerii Moșului, pentru ca el să le ducă celor mici cele mai frumoase jucării, distractive și educative.

Cum sunt alese cele mai frumoase cadouri de Moș Crăciun?

Alegerea cadoului perfect de Crăciun, pentru copii, trebuie să aibă în vedere câteva aspecte importante, precum vârsta, pasiunile și dorințele celui mic. Cei  mai mulți copii îi fac o scrisoare lui Moș Crăciun în care îi spun exact ce jucării își doresc. Dacă cerințele lor sunt fezabile, atunci ideal ar fi să primească de la Moșul cel bun ceea ce își doresc.

Totuși, ideal ar fi ca jucăriile pe care le primesc de Crăciun să fie nu doar frumoase, colorate, ci să aducă și plus valoare în dezvoltarea și educarea celor mici, să fie bine construite pentru a rezista în timp. Chiar și după ce nu se mai joacă cu ea, o jucărie de calitate va rămâne amintirea de preț a  momentelor magice de sărbătoare.

Te invităm, așadar, să explorezi minunata lume a jucăriilor și să descoperi cadouri de Moș Crăciun pentru copii de care te vei îndrăgosti și tu. Află, alături de noi, cât de importante sunt jucăriile în viața copiilor și cum îi ajută acestea în procesele de dezvoltare cognitivă, socială, psihologică etc. Poți citi mai multe pe aceste subiecte, în articolele de pe blogul nostru.

  • Jucării educative și de creație: instrumente muzicale, jocuri de îndemânare, jocuri pentru dezvoltarea abilităților, jucării de căutare a formelor, jocuri de colorat, de gândire logică și strategică.
  • Jocuri puzzle: 3D, puzzle cu forme, puzzle-uri înălțate, puzzle-uri cu sunete etc.
  • Vehicule din lemn sau metal: trenulețe, mașinuțe, avioane, seturi tematice (poliție, pompieri, construcții etc.)
  • Jucării pentru bebeluși: jucării motrice, antemergătoare, jucării de sortare a formelor
  • Bucătării și căsuțe: bucătării cu diverse accesorii, accesorii pentru casă de jucărie, căsuțe de păpuși, mobilier pentru căsuțele de păpuși, ferme cu accesorii
  • jocuri de construit și lucru manual: cuburi de construit, jocuri de țesut etc.

Povestea lui Moș Crăciun (una dintre ele)

Se spune că, în vremuri străvechi, a existat un meșter bătrân căruia îi plăcea să facă jucării pentru copii, pe care le vindea pe mai nimic. Într-o zi de iarnă, întorcându-se spre casă după o zi de târg, a trecut pe lângă o căsuță, de unde a auzit niște copilași vorbind între ei. Erau trei frățiori sărmani care nu-și doreau decât un soldățel de plumb, cu care să se joace împreună. Auzindu-le dorința, bătrânul a început să scotocească prin fundul sacului unde avusese jucăriile pe care le-a vândut, în speranța că poate va găsi măcar o jucărioară oarecare, să le aducă puțină bucurie celor trei frați.  Și, printr-o minune, a găsit chiar un soldățel de plumb pe care l-a dăruit copiilor.

Plecând înspre casă, se gândea că tare mult și-ar fi dorit să poată oferi câte o jucărie tuturor copiilor sărmani. Mergând, așa, îngândurat, a găsit pe drum o căprioară rănită pe care a bandajat-o și îngrijit-o. Dar căprioara nu era una ca oricare alta, ci una vrăjită. Aceasta știa de dorința bătrânului, așa că i-a îndeplinit-o: i-a oferit o sanie magică, trasă de reni, i-a schimbat straiele într-un costum roșu cu alb, i-a transformat căsuța într-un atelier de jucării unde, împreună cu ajutoarele sale, spiridușii, avea  să facă câte o jucărie pentru fiecare copil din lume.  Apoi,  i-a spus că se va numi de atunci înainte Moș Crăciun, având în vedere că se aflau în ajunul Crăciunului.

De ce alege Moș Crăciun jucării de la Zazu Toys?

Pentru că sunt confecționate din materiale extrem de rezistente la folosință îndelungată. Sunt genul de jucării prietenoase atât cu cel mic, cât și cu mediul înconjurător. Inspirația pentru designul jucăriilor pornește de la o atentă cunoaștere a nevoilor fiecărei vârste, fiind concepute special pentru dezvoltarea și educarea celor mici.

Pentru a fi la curent cu cele mai noi jucării din lemn pentru copiii de toate vârstele, vă invităm să ne urmăriți și pagina oficială de facebook.

Pin It on Pinterest

Recomandă articolul