Cauți cele mai frumoase cadouri de Moș Nicolae pentru copii? Atunci lumea jucăriilor de la Zazu Toys este locul ideal. Sute de jucării așteaptă să aducă bucurie și ore de distracție celor mici.

Chiar dacă, de obicei, Moș Crăciun este cel care aduce daruri mai mari, iar Moș Nicolae aduce mai curând dulciuri și fructe copiilor cuminți, asta nu înseamnă că cei mici nu pot primi în ghetuțe și o jucărie mai micuță, potrivită vârstei și preocupărilor lor. Noroc că cei mai simpatici Moși au un aliat desăvârșit la Zazu Toys, unde pot găsi cele mai potrivite jucării pentru copiii cuminți. Despre jucăriile noastre și beneficiile lor incomensurabile în dezvoltarea copiilor, puteți citi mai multe pe blogul nostru.

În magazinul nostru veți găsi mașinuțe din metal, ideale și pentru fetițe și pentru băieței, jucărioare montessori sau jucării creative precum cuburile de povestit, ori ștampile cu tematică specifică. Algeți cadouri de Moș Nicoale inspirate: jucăriile noastre sunt ideale pentru copiii de toate vârstele, de la toddleri până la copiii mai mari.

Cadouri de Moș Nicolae. Alege jucăriile de la Zazu Toys

Legenda lui Moș Nicolae

Legenda ne spune că în vremuri de demult a existat un băiețel pe nume Nicolae, care locuia împreună cu familia lui pe teritoriul Turciei de astăzi. De mic copil, Nicolae a fost credincios și bun la suflet, încercând de fiecare dată să-i ajute pe cei aflați în nevoie.

Într-o zi, Nicolae a moștenit o avere mare, însă el nu dorea să fie un om bogat, ci prefera să îi poată ajuta pe cei mai puțin norocoși. În jurul lui erau multe familii cu copii care se chinuiau să trăiască de pe o zi pe alta, așadar Nicolae a decis să-și împartă bogăția cu ei. Deoarece nu dorea să primească laude pentru faptele lui, cum nu-și dorea nici să îi pună pe oameni într-o situație stânjenitoare, tânărul Nicolae a decis să ajute oamenii în secret, oferindu-le fără știrea lor alimente, haine etc.

A existat, însă, o familie de care Nicolae s-a atașat în mod particular. În acea familie erau trei fete, la vremea măritișului. Cum părinții nu aveau zestre pentru a le putea ajuta, Nicolae a decis să le fie alături. Când s-a apropiat ziua de măritiș a primei fete, Nicolae a lăsat la ușa familiei un săculeț cu bani. Întreaga familia s-a bucurat enorm pentru această minune, însă se întrebau cine ar putea fi protectorul lor.

Situația s-a repetat și în cazul celei de-a doua fete, așa încât, când a venit vremea ca mezina să se mărite, tatăl a decis să stea de veghe noaptea să vadă cine e binefăcătorul lor. Dar Nicolae și-a dat seama de lucrul ăsta, așa încât nu a mai lăsat săculețul de bani în fața ușii, ci l-a băgat într-o șosetă care era pusă la uscat. Și așa a rămas în istorie că Moș Nicolae aduce daruri în ghetuțe.

Sfântul Nicolae este considerat astăzi protectorul copiilor și cel care le aduce, an de an, celor care au fost cuminți și ascultători, cadouri în papucei. Îl sărbătorim pe data de 6 Decembrie și este recunoscut pentru bunătatea și faptele sale fără egal în toată lumea.

De ce alege Moș Nicolae jucării de la Zazu Toys?

Pentru că sunt confecționate din materiale extrem de rezistente la folosință îndelungată. Sunt genul de jucării prietenoase atât cu cel mic, cât și cu mediul înconjurător. Inspirația pentru designul jucăriilor pornește de la o atentă cunoaștere a nevoilor fiecărei vârste, fiind concepute special pentru dezvoltarea și educarea celor mici.

Pentru a fi la curent cu cele mai noi jucării din lemn pentru copiii de toate vârstele, vă invităm să ne urmăriți și pagina oficială de facebook.

Pin It on Pinterest

Recomandă articolul