Visul oricărei fetițe este să aibă căsuțe de păpuși cochete, cu multe accesorii cu care să se poată juca. Păpușile sunt printre cele mai bune prietene ale unei fetițe, devenind camaradul lor de încredere, partenerul de joc, de masă și de somn. Așadar, fetițele tind să fie foarte atașate de jucăriile lor, mai ales de păpușele, întrucât au și un instinct matern de a avea grijă de ele, de a le proteja etc.

Căsuțe de păpuși și accesorii de la Zazu Toys

Căsuțele de păpuși nu sunt doar simple jucării. Ele sunt jocuri de rol, în care copilul se erijează în rolul mamei/prietenei păpușii sau chiar empatizează cu păpușa în sine, jucăria devenind un fel de alter ego al copilului. Jocurile de rol sunt foarte importante pentru dezvoltarea copilului, pe mai multe nivele. Iată doar câteva dintre ele:

  • limbajul: jocul este o modalitate amuzantă pentru cei mici de a-și exersa și îmbunătăți vocabularul, de a învăța cuvinte noi, dar și de a înțelege mai bine diferite mesaje non-verbale;
  • dezvoltarea stimei de sine. Multor copii le place să fie în centrul atenției și apreciați, iar prin intermediul jocurilor de rol reușesc să facă aceste lucruri;
  • le permit să-și exercite imaginația și creativitatea, să se fie și ei în rolul de adulți;
  • social: prin joc pun în aplicare conduitele sociale pe care le învață acasă, la gradiniță și în alte situații formale și non-formale.

Pentru copil, o căsuță de păpuși poate fi o modalitate de a trăi într-un univers magic pe care și-l poate crea așa cum îi dictează imaginația. E o lume ca dintr-un basm, pe care o poate accesa ori de câte ori dorește.

Cu siguranță, va avea mare grijă de căsuța ei și va dori să o accesorizeze cu mobilier, să îi construiască singură diverse lucrușoare pentru ca și căsuța de păpuși  să fie la fel precum casa reală în care locuiește.

Ce căsuțe găsiți la noi?

Pe lângă căsuțele de păpuși, veți găsi în oferta noastră și ferme cu animale și alte accesorii, ideale și pentru băieți.

Căsuța pentru păpuși din lemn „Clara”, cu ferestre și usi lăcuite, are mobilier din 18 piese. Acoperișul vopsit poate fi îndepărtat cu ușurință datorită suporturilor magnetice din două părți și oferă mâinilor copiilor un spațiu liber pentru a se juca. De asemenea, balconul și terasa sunt prevăzute cu creioane și magneți din lemn și extind valoarea jocului.

Căsuță păpuși cu mobilier este dotată cu două zone de joacă. Datorită acoperișului deschis, mobilierul cu păpuși format din 22 de piese poate fi schimbat și jucat foarte bine. Pentru fiecare cameră este inclus mobilierul potrivit. Folosind o șurubelniță de lemn furnizată, copiii își pot asambla casa din lemn cu șuruburile roșii.

Accesorii pentru căsuțe de păpuși: mobilier pentru bucătărie, camera copilului, sufragerie, cameră de zi etc.

Jucăriile noastre din lemn sunt importate de la firme europene cu experiență în realizarea lor, majoritatea provenind din Germania. Calitatea pe care o au este superioară jucariilor din plastic sau pluș. Sunt genul de jucării prietenoase atât cu cel mic, cât și cu mediul înconjurător. Inspirația pentru designul jucăriilor pornește de la o atentă cunoaștere a nevoilor fiecărei vârste, fiind concepute special pentru dezvoltarea și educarea celor mici.

Pentru a fi la curent cu cele mai noi jucării din lemn pentru copiii de toate vârstele, vă invităm șă ne urmăriți și pagina oficială de facebook.

Pin It on Pinterest

Recomandă articolul