Cele mai frumoase figurine Bullyland, întruchipând personaje celebre din povești, desene animate sau filme de animație au sosit la noi. Atât pentru bucuria fetițelor, cât și pentru a băiețeilor, figurinele noastre minunate le vor oferi copiilor prilejul de a împleti poveștile cu realitatea, în clipe magice de joacă.

Figurine de la Bullyland, cele mai iubite jucării

În colecția noastră impresionantă de figurine, veți regăsi personaje îndrăgite, precum: prințesele Disney (Aurora, Ariel, Elsa, Ana Cenușăreasa, Alba ca Zăpada, Elena din Avalor etc.), dar și pe semizeul Maui (din îndrăgita animația Moana/Vaiana), pe Bagheera (animația Mowgli), figurine din „Frumoasa și Bestia” (Bestia, ceasul Cogsworth ș.a.), pe îndrăgita Daisy din „Clubul lui Mickey Mouse”, ori pe piratul Hook din „Peter Pan” și multe altele pe care vă lăsăm să le descoperiți singuri.

De asemenea, în afară de figurine singulare, avem pregătite și pachete a câte două figurine (Aurora și prințul, de exemplu), pentru ca cei mici să poată reface poveștile acasă, așa cum le dictează imaginația și inima, precum și pușculiță cu Elsa, un obiect foarte util atât pentru a-i învăță pe cei mici importanța economisirii, cât și ca decorație pentru camera lor.

Toate seturile figurine pe puteți vedea aici.

Avantajele figurinelor

Figurinele sunt jucărioare perfecte pentru a fi luate peste tot de cei mici, încăpând în buzunar sau în gentuțe. Pot fi partenerii ideali de joacă la restaurant, în călătoriile cu mașina/trenul/avionul. O jucărie mică, dar plină de calități. Acum, copilul tău poate avea jucăria preferată oriunde. Fiind de dimeniusni reduse, nu ocupă loc, sunt ușor de întreținut și ideale inclusiv pentru joaca cu căsuțele de păpuși, pentru a crea noi povești. Fiecare personaj are o poveste învăluită în magie, mister și în care protagoniștii dovedesc că prin puterea iubirii și prin curaj, poți să învingi răul. Iar copilul dumneavoastră poate să își creeze alte povești, alte finaluri și să ofere personajelor alte calități deosebite. Sunt ideale pentru jocurile de rol, pentru a decora camera copiilor etc.

Avantaje ale jucăriilor și jocurile de rol și nu numai:

  •  dezvoltă creativitatea și imaginația
  • exersarea vorbirii, îmbunătățirea vocabularului
  • îmbunătățesc memoria
  • încurajează joca atât în grup, cât și individual etc.

Lista beneficiilor poate continua. Este important, chiar dacă lăsați copilul să se joace singur, să interveniți atunci când simțiți nevoie să corectați comportament, cuvinte etc. Sunt, în fond, niște jocuri educative și trebuie să-și îndeplinească rolul de a-l ajuta pe copil să cunoască lumea și mediul înconjurător.

Figurinele noastre sunt de la firma Bullyland, calitatea și modul în care au fost lucrate fiind superioare altor jucării de acest tip.

Pentru a fi la curent cu cele mai noi jucării din lemn pentru copiii de toate vârstele, vă invităm șă ne urmăriți și pagina oficială de facebook.

Pin It on Pinterest

Recomandă articolul