Se apropie sărbătorile sau zilele de naștere ale celor mici și probabil colindați magazinele și navigați pe internet în căutarea celor mai frumoase jucării care să îi fericească pe micuți. Pentru că știm cât de mult le plac copiilor jucărioarele, ne-am îmbogățit oferta cu o serie de figurine disney, reprezentând unele dintre cele mai iubite personaje.

Figurine Disney – Cele mai îndrăgite prințese din toate timpurile

Figurinele sunt jucărioare perfecte pentru a fi luate peste tot de cei mici, încăpând în buzunar sau în gentuțe. Pot fi partenerii ideali de joacă la restaurant, în călătoriile cu mașina/trenul/avionul. O jucărie mică, dar plină de calități. Acum, copilul tău poate avea jucăria preferată oriunde. Fiind de dimeniusni reduse, nu ocupă loc, sunt ușor de întreținut și ideale inclusiv pentru joaca cu căsuțele de păpuși, pentru a crea noi povești. Fiecare personaj are o poveste învăluită în magie, mister și în care protagonistele dovedesc că prin puterea iubirii și prin curaj, poți să învingi răul. Iar copilul dumneavoastră poate să își creeze alte povești, alte finaluri și să ofere protagoniștilor alte calități deosebite.

În oferta noastră, momentan, le puteți regăsi pe îndrăgitele figurine Disney:

  •  Ana (Frozen). Ana este sora Elsei, regina din Arendelle, care poate transforma totul în gheață. Nimeni nu știe acest lucru despre regină, pentru că Elsei îi este teamă de puterea ei. Ana este cea care descoperă că sora ei poate face magie ei și o ajută, într-un final, să-și depășească temerile și să se accepte așa cum e. Împreună, cele două surori trec prin nenumărate încercări, peste care trec tefere, fiind amândouă unite de iubirea foarte mare pe care și-o poartă una alteia.
  • Aurora sau Frumoasa din Pădurea Adormită, cum mai este cunoscută, este personajul principal din animatia Disney cu același nume. Ea este o prințesă care la naștere a fost blestemată de o zână rea ca, la împlinirea vârstei de 16 ani, să se înțepe într-un fus și să cadă într-un somn adânc, de 100 de ani. Pentru a încerca să o protejeze, locuiește până la împlinirea vârstei de 16 ani cu 3 zâne bune, care o învață ce sunt bunătatea și politețea. În ciuda eforturilor, blestemul se adeverește, dar frumoasa prințesă este salvată de prințul inimii sale, printr-un sărut magic.
  • pe mica sirenă Ariel. Mica sirenă se îndrăgostește de un om și îi cere vrăjitoarei mării să îi transforme coada în picioare, pentru a putea merge pe pământ să-l cucerească pe alesul inimii. Vrăjitoarea, însă, îi cere la schimb vocea ei, astfel încât Ariel este nevoită să-l cucerească pe prinț fără ai putea vorbi. Din fericire, iubirea este un sentiment puternic și mica sirenă reușește să-l facă pe prinț să se îndrăgostească de ea, vrăjitoare fiind nevoită să îi redea vocea.
  • pe mult îndrăgita Albă ca Zăpada. Albă ca Zăpada este o prințesă a cărei mame vitrege îi vrea răul, deoarece o invidiază pentru frumusețea sa. Nevoită să fugă de la palat, pentru a scăpa cu viață, prințesa nimerește în pădure, la casa celor 7 pitici, care erau în acel moment plecați să lucreze într-o mină. Ajunsă aici, ea se adăpostește în casa acestora, împrietenindu-se cu ei. Regina cea rea, aflând ca prințesa trăiește, se hotărăște să o otravească. Piticii nu reușesc să ajungă la timp pentru a o salva. Triști, ei se hotărăsc să o așeze într-o raclă de cristal. Când cel mai reușșit plan al reginei pare dus la bun sfârșit, un prinț își face apariția și reușește să o trezească pe Alba ca Zăpada. Cei doi pleacă la palatul prințului unde vor trăi mulți, mulți ani fericiți!

 

Figurinele noastre sunt de la firma Bullyland, calitatea și modul în care au fost lucrate fiind superioare altor jucării de acest tip.

Pentru a fi la curent cu cele mai noi jucării din lemn pentru copiii de toate vârstele, vă invităm șă ne urmăriți și pagina oficială de facebook.

Pin It on Pinterest

Recomandă articolul