La vârsta aceasta, copilul deja a înmagazinat o grămadă de cunoștințe noi, pe care știe să le aplice practic din ce în ce mai bine, și îi plac destule jocuri copii de 6 ani cu care își ocupă timpul liber. Se pregătește pentru primul an de școală, vocabularul său este bine dezvoltat și cu siguranță până acum și-a dat seama cam care sunt hobby-urile și pasiunile pe care le are. Este important ca în continuarea joaca și jocurile să reprezintă o parte importantă din activitatea sa zilnică. Jocurile îl ajută să se relaxeze, dar să și învețe foarte multe lucruri noi, fără a simți presiunea lui „trebuie”.

Jocuri copii de 6 ani – alegerile devin din ce în ce mai personalizate

Pentru a-l ajuta pe cel mic să-și dezvolte în continuarea abilitățile cognitive și manuale, este important să acordați puțin timp și să faceți un pic de cercetare cu privire la cele mai potrivite jocuri copii de 6 ani. După cum spuneam, copilul deja are hobby-uri și a v-a arătat în nenumărate ocazii spre ce domeniu are predilecție. Sunt copii pasionați de lucrul manual, dar și copii cu o gândire matematică și logică mai bine dezvoltată. Alți copii sunt pasionați de tot ce înseamnă artă: pictură, muzică, actorie etc. Orientați-vă căutările și opțiunile pentru jucării, astfel încât să fie în concordanță cu ceea ce îi place copilului.

La Zazu Toys avem nenumărate jucării care să-i ajute pe cei mici să-și dezvolte talentele și pasiunile. Puzzle-urile, fie cele simple, fie 3 D, vor fi o încântare pentru orice copil căruia îi plac jocuri de logică. La fel și jocurile de strategie, precum Master Logic – vezi detalii aici. De asemenea, e de preferat să luați în calcul și nevoia copilului de socializare. Puteți opta în aceste cazuri pentru jocuri de societate pe care copilul le poate juca împreună cu prietenii săi.

Optați și pentru jocuri și jucării care să le stârnească imaginația, precum seturi de pictură sau instrumente muzicale, ori jocuri de îndemânare. În continuare, sunt apreciate la această vârstă jucăriile precum căsuțe de păpuși, obiecte care le imită pe cele pentru casă (fier de călcat, sucitoare, diferite ustensile bucătărie etc.).

Iată ce jocuri copii de 6 ani găsiți la Zazu Toys

De ce să alegi jucării de la Zazu Toys?

Cel mai probabil te gândesti că internetul este cea mai simplă și mai sigură sursă de unde poți să achiziționezi cu ușurinta jucării pentru cel mic. Trebuie însă să fii foarte atent ca acestea să fie certificate și să nu conțină materiale toxice. Jucăriile din materiale toxice sau care sunt colorate cu diferite vopsele, pot fi foarte periculoase pentru cei mici.

Apelează cu încredere la magazinul nostru și alege pentru cel mic jucării dintr-o gama variata, cu ajutorul cărora dezvoltarea abilităților și învățarea lucrurilor noi să fie ușoară și distractivă. Fii atent la nevoile acestuia atât în funcție de vârstă, cât și în funcție de personalitate și oferă-i jucăriile potrivite.

Produsele noastre sunt genul de jucării prietenoase atât cu cel mic, cât și cu mediul înconjurător. Inspirația pentru designul jucăriilor pornește de la o atentă cunoaștere a nevoilor fiecărei vârste, fiind concepute special pentru dezvoltarea și educarea celor mici. Jucăriile din lemn sunt importate de la firme europene cu experiență în realizarea lor, majoritatea provenind din Germania. Calitatea pe care o au este superioară jucariilor din plastic sau pluș.

Pentru a fi la curent cu cele mai noi jucării din lemn pentru copiii de toate vârstele, vă invităm șă ne urmăriți și pagina oficială de facebook.

Pin It on Pinterest

Recomandă articolul