Pentru serile de distracție în familie, alege jocuri cu pioni, distractive și educative. Aceste jocuri sunt ideale pentru fi jucate în grupuri de 2 până la 4/6 persoane și sunt foarte utile în dezvoltarea gândirii logice și strategice.

De ce să alegi jocuri cu pioni?

În calitate de părinte, trebuie să alegi activitățile pentru copilul tău într-un mod informat. Pentru că prin joacă ei asimilează cele mai multe informații, conduite etc., este clar că jucăriile și jocurile cu care intră în contact sunt deosebit de importante în aceste etape atât de minunate ale copilăriei. Pe lângă orele de distracție, jocurile cu pioni aduc câteva avantaje importante în dezvoltarea copilului. Printre ele, enumerăm:

  • coordonarea mână-ochi
  • dezvoltarea motricității fine
  • dezvoltă gândirea logică/strategică
  • dezvoltă abilitatea de a rezolva probleme
  • ajută copilul să înțeleagă cum să facă față eșecului
  • ajută la dezvoltarea relațiilor interumane și conturarea personalității
  • timp prețios petrecut cu cel mic
  • dezvoltă memoria

În oferta noastră, veți găsi jocuri cu pioni interesante și incitante pentru mintea curioasă a celui mic. Iată-le:

Joc logic cu pioni. Un clasic printre jocurile logice! Aptitudinea și gândirea logică sunt la fel de contestate aici. În acest joc, jucătorii trebuie să decodeze codul de patru cifre al celuilalt jucător. Scopul este de a descoperi codul dat în cât mai puține mișcări. Ghicirile sunt documentate cu piese de joc colorate și alb-negru pe tabla de joc. Când codul este decriptat, piesele de joc pot fi ușor depozitate în punga de pânză inclusă. Este un joc interesant de ghicire, care necesită concentrare și o bună memorie a jucătorilor. Ideal pentru 2 jucători, vârsta 6+.

Puzzle cu pioni. Această combinație de joc de fixare și filetare este distractivă! Copiii pot rearanja și încerca repetate modele  creative și combinații de culori. Vă puteți juca împreună cu cel mic sau îl puteți lăsa să se joace singur. Potrivit pentru copii cu vârsta de 4+.

Joc creativ cu pioni. Proiectați multe modele creative, imagini și cuvinte în diferite culori, introducând pionii mici în diferitele pătrate ale cutiei de lemn. Toate piesele sunt din lemn, iar articolul este format din 500 de mici dopuri care promovează creativitatea. Vă puteți juca împreună cu cel mic sau îl puteți lăsa să se joace singur. Potrivit pentru copii cu vârsta de 6+.

De ce să alegi jocuri de la Zazu Toys?

Pentru că sunt jucării ecologice, extrem de rezistente la folosință îndelungată. Sunt genul de jucării prietenoase atât cu cel mic, cât și cu mediul înconjurător. Inspirația pentru designul jucăriilor pornește de la o atentă cunoaștere a nevoilor fiecărei vârste, fiind concepute special pentru dezvoltarea și educarea celor mici.

Jucăriile din lemn sunt importate de la firme europene cu experiență în realizarea lor, majoritatea provenind din Germania. Calitatea pe care o au este superioară jucariilor din plastic sau pluș. Pentru a fi la curent cu cele mai noi jucării din lemn pentru copiii de toate vârstele, vă invităm șă ne urmăriți și pagina oficială de facebook.

Pin It on Pinterest

Recomandă articolul