Micul tău năzdravan este plin de energie și nu mai știi cu ce jocuri de băieți să îl încânți? Ei bine, în oferta noastră de jocuri și jucării vei găsi o mulțime de idei pentru micuțul tău. De la mașinuțe din lemn sau din metal (modele retro, care pot fi colecționate) și până la truse de scule sau de medic, ori puzzle-uri 3D cu nave de pirați sau dinozauri, pe toate le găsești la noi.

Zazu Toys înseamnă bucurie, inovație și siguranță. Bucuria copilului de a se juca cu jucării inedite este completată de relaxarea părinților, ce știu că cei mici sunt în siguranță chiar și atunci cand se joacă. Jucăriile din lemn sunt importate de la firme europene cu experiență în realizarea lor, majoritatea provenind din Germania. Calitatea pe care o au este superioară jucariilor din plastic sau pluș.

Jocuri de băieți distractive și educative

Jocul cu mașinuțe, trenulețe sau avioane. Niciodată nu va avea suficiente mașinuțe și orice achiziție nouă îi va stârni maxim interesul. Sunt instrumente ideale pentru ca micii exploratori să-și pună creativitatea la bătaie: curse de mașini, joaca de-a aeroportul, concurs de ciclism sau motociclete etc. Sunt atâtea opțiuni pentru joacă și petrecerea timpului liber. Mai mult, fiind de dimensiuni mici, jucăriile pot fi luate după voi și la restaurant sau în mașină, astfel încât micuții să aibă cu ce să-și ocupe timpul.

Jocuri puzzle 3D. Sunt o modalitate excelentă de petrecere a timpului liber care aduce cu sine o multitudine de avantaje pentru copil: dezvoltă logica, răbdarea, perseverența etc. Un joc puzzle 3D le va stârni copiilor și mai mult curiozitatea și dorința de a-și demonstra abilitățile de constructori. Un puzzle 3D este cu atât mai interesant, cu cât vine în diverse forme și modele. Puteți opta pentru dinozauri și animăluțe de tot felul sau la puzzle-uri mai complexe, precum corpul uman sau clădiri ingenioase.

Jocuri de rol. Acestea sunt ideale și pentur băieți și pentru fetițe și chiar sunt o modalitatae minunată de a antrena în aceeași activitate un frate și o soră sau doi prieteni, fetiță și băiat. Printre cele mai apreciate jocuri de rol sunt cele de-a bucătarul, de-a medicul, de-a polițistul sau pompierul sau jocurile cu ferme de animale. Totodată, jocul de rol le permite și să petreacă timp de calitate singuri, folosindu-și imaginația.

Jocuri de gândire logică și de îndemânare. Foarte apreciate de băieți sunt și jocurile de gândire logică, de strategie, precum și cele de îndemânare care le permite să-și demonstreze abilitățile. În timp ce jocurile de logică/gândire îi provoacă intelectual, cele de îndemânare îi ajută să-și dezvolte motricitatea fină, capacitatea de lucru cu mâinile etc.

Jocuri de băieți de la Zazu Toys:

Voi ce alte jocuri de băieți mai cunoașteți/mai jucați?

Pentru a fi la curent cu cele mai noi jucării din lemn pentru copiii de toate vârstele, vă invităm șă ne urmăriți și pagina oficială de facebook.

 

Pin It on Pinterest

Recomandă articolul