Cauți niște jocuri pentru fete cu care micuța ta să se distreze ore în șir? Noi avem o multitudine de idei de jocuri de fete și jucării deosebite pentru ca micuțele voastre să petreacă timp de calitate jucându-se și învățând lucruri noi. Gama noastră de jocuri și jucării cuprinde articole pentru toate vârstele, fiind special concepute în funcție de etapele de dezvoltare ale copiilor.

Fie că vorbim despre jocuri pentru fete care dezvoltă creativitatea și imaginația, fie că vorbim despre cele care dezvoltă abilități precum îndemânarea (lucrul manual), le veți găsi pe toate la noi.

Fetițele sunt, într-adevăr, mai delicate și mai înclinate spre activitățile creative, dar asta nu înseamnă că trebuie să ignorați jocurile practice sau mașinuțele cochete, așa încât ai și  mai multe opțiuni pentru a o face fericită pe micuța năzdrăvană.

Jocuri pentru fete – recomandările Zazu Toys

Puzzle-urile sunt în topul recomandărilor noastre, indiferent că vorbim despre băieți sau fetiție. Sunt jocuri foarte complexe, care îi ajută pe cei mici să descopere chestiuni despre ei înșiși, dar și să învețe multe lucruri. Sunt distractive și, o dată terminate, puzzle-urile oferă copiilor satisfacția unui lucru dus la îndeplinire. Aceste jocuri dezvoltă logica, gândirea critică și pe cea creativă. De asemenea, îi ajută pe copii să învețe ce sunt răbdarea și perseverența. În ceea ce privește puzzle-urile, modelele de pe site-ul nostru sunt potrivite și pentru fetițele de 10-12 luni, dar și pentru micuțele aflate la grădiniță, școală generală etc.

Căsuțele de păpuși, bucătăriile de jucării și alte accesorii. Fetițele își imită îndeosebi mamele, așadar joaca „de-a mama” pentru păpușile lor va fi o activitate foarte distractivă în care ele vor fi cele care vor găti pentru „copiii lor”, vor pregăti gustări sănătoase sau băița dinainte de somn. Un joc de rol foarte apreciat de fete.

Alte jocuri de rol foarte apreciate de micuțe sunt cele de coafeză, de medic/dentist, dar și cele de cântărețe/rock staruri.

Jocuri creative, dar și de lucru manual precum războaiele de țesut miniaturale sau jocurile de creat bijuterii vor fi de asemenea o încântare pentru micuțe. Își pun creativitatea și imaginația la bătaie pentru a crea bijuterii unicate, la fel ca ele. Alte jocuri creative cu care micuțele se pot distra sunt ștampilele cu diverse tematici, cuburile cu imagini pe care trebuie să le folosești pentru a crea o poveste sau chiar marionetele din material textl cu care pot pune în scenă un adevărat teatru de păpuși etc.

Pentru zilele plăcute de stat afară, optați pentru o coardă de sărit sau, în cazul fetițelor mai mici, pentru triciclete fără pedale, ori jucării de tras pe  care să le plimbe.

Chiar dacă vorbim despre fetițe, nu ignorați jocurile cu mașinuțe/trenulețe. Toți copiii se entuziasmează la aceste jucării, indiferent că sunt fete sau băieți, așa că nu vă privați fetițele de aceste jocuri distractive (curse de mașinuțe, căi ferate pentru tren) cu care vă puteți distra și voi, părinții.

Câteva jocuri minunate pe care le găsiți la Zazu

Mai multe jucării fetiție.

De ce să alegi jucăriile de la Zazu Toys?

Pentru că sunt confecționate din materiale extrem de rezistente la folosință îndelungată. Sunt genul de jucării prietenoase atât cu cel mic, cât și cu mediul înconjurător. Inspirația pentru designul jucăriilor pornește de la o atentă cunoaștere a nevoilor fiecărei vârste, fiind concepute special pentru dezvoltarea și educarea celor mici.

Pentru a fi la curent cu cele mai noi jucării din lemn pentru copiii de toate vârstele, vă invităm să ne urmăriți și pagina oficială de facebook.

Pin It on Pinterest

Recomandă articolul