Când vă doriți pentru copiii voștri jucării de calitate, dar și la prețuri rezonabile, rezistente în timp și sigure chiar și pentru cei mai mici exploratori, atunci cu siguranță optarea pentru jucării din lemn este cea mai avantajoasă soluție. Și pentru voi, ca părinți/bunici/prieteni, și pentru beneficiarii direcți ai jucăriei.

De ce să alegeți jucării din lemn și ce avantaje aveți la Zazu Toys?

Jucăriile noastre sunt confecționate din materiale sigure și foarte rezistente în timp. Vopseaua folosită este ecologică, astfel încât jucăriile pot fi explorate în siguranță și de bebelușii care, în primele luni de viață, descoperă totul cu ajutorul guriței. Finisajele sunt impecabile, iar firmele care ni le furnizează sunt în principiu din Germania.

Jucării din lemn variate

Poate sunteți tentați să credeți că nu sunt foarte multe modele și tipuri de jucării din lemn, însă realitatea este cu totul alta. Modelele de pe site-ul nostru sunt dintre cele mai diverse, gândite și confecționate în funcție de fiecare etapă de dezvoltare a copilului.

Găsiți jucării educative de tipul Montessori/Waldorf, instrumente muzicale, puzzle-uri simple și 3D, mașinuțe, avioane, trenulețe, bucătării și antemergătoare, căsuțe de păpuși sau ferme cu animale, accesorii pentru bucătării de jucărie, dar și jocuri de logică, jucării pentru exterior etc. În principiu, orice găsiți în varianta de plastic, găsiți și în varianta din lemn, de o calitate net superioară și mult mai rezistente în timp.

Despre jucăriile noastre și numeroasele beneficii pe care le aduc în procesele de dezvoltare a copiilor, în funcție de vârstă, găsiți mai multe informații pe blogul nostru.

Avantajele jucăriilor de la Zazu Toys:

  •  sunt folosite materiale de înaltă calitate;
  • vopseaua utilizată pentru colorare este ecologică; rezistentă la salivă;
  • foarte rezistente în timp la izbituri, folosire îndelungată etc.;
  • găsiți jucării adaptate fiecărei etape de vârstă;
  • formele și culorile sunt foarte atractive pentru cei mici;
  • plăcute la atingere, finisaje impecabile: lacurile cu care sunt date jucăriile din lemn fac ca acestea să fie plăcute la atingere. De astfel, Zazu a inclus în oferta sa jucării lemn cu un luciu care le conferă o finețe de catifea.

În studiile și cercetările realizate de către specialiști în domeniu, s-a constatat că jucăriile din lemn au un rol foarte important în dezvoltarea armonioasă fizică și psihică a copiilor. Ca părinți, tindem să le oferim copiilor noștri tot ceea ce este mai bun, un motiv pentru ca industria jucăriilor de lemn a capatat o amploare incredibilă în ultimii 10 ani, fiind situată printre primele locuri ca cifra de afaceri și ca tehnologie de înaltă performanță.

Deși tendința este de a crede că prețul este mai mare, veți descoperi că de fapt economisiți mai mult pe termen lung, dat fiind faptul că aceste jucării nu se deteriorează repede, pot fi folosite în mai multe scopuri și pot fi transmise de la un copil la altul (de la frații mai mari, către frații mai mici sau către alți copii din cercul de prieteni/rude).

Exemple de jucării din lemn de la Zazu Toys

Mai multe jucării găsiți în magazinul nostru online. Pentru a fi la curent cu cele mai noi jucării din lemn pentru copiii de toate vârstele, vă invităm șă ne urmăriți și pagina oficială de facebook.

 

Pin It on Pinterest

Recomandă articolul