Oricărui copil, indiferent că e băiat sau fetiță, îi place să se distreze cu mașini de jucărie colorate și frumoase. Împreună cu mașinuța lor, pot petrece clipe de distracție și aventuri, în care imaginația, creativitatea și bucuria stau mână în mână.

În gama de jucării Zazu Toys veți descoperi modele de mașini de jucărie deosebite, dar și alte jucării care au ca temă mașinile. Toate jucăriile noastre sunt realizate din lemn de cea mai bună calitate, iar în decorarea jucăriilor s-a folosit doar vopsea ecologică. Sunt jucării foarte sigure, potrivite și pentru bebeluși și pentru copiii mai mari.

Mașini de jucărie tematice

Pentru copiii care acum descoperă tipurile de meserii sau sunt fermecați de mașinile pe care le văd pe stradă (mașina de pompieri, macarale și betoniere etc), avem modele de mașinuțe tematice, foarte frumoase și care îi vor bucura pe cei mici. La noi găsiți mașinuțe de pompieri, mașină și kit de poliție, mașini de curse, macara, betonieră sau mașină offroad.

Jucăriile tematice sunt foarte utile pentru dezvoltarea imaginației copilului. Sunt multe posibilităție prin care cei mici se pot juca cu astfel de jucării. De asemenea, îi ajută să înțeleagă mai bine ce rol și importanță are fiecare meserie/profesie într-o societate. Cu astfel de mașinuțe, copiii dumneavoastră se pot juca și singuri, dar și împreună cu prietenii lor, jocul funționând ca un liant social foarte important.

Modele pentru cei mai mici: antemergătoare și mașini cu forme de sortat

Pentru cei mai mici, avem jucării sub formă de mașinuțe, potrivite pentru a fi folosite în cadrul mai multor activități. Sunt un fel de jucării hibrid, cu care copilul mic, chiar și cel sub 1 an, se poate juca fără probleme și fără riscuri. În această categorie intră antemergătoarele care au centre de activități (care pot cuprinde cuburi de construit, sortator de forme și alte accesorii), mașinuțe tip camion cu forme pentru sortat, ori mașinuțe pe care copilul le poate „conduce” pe afară, fără pedale.

Puzzle-uri cu mașini și trasee pentru mașini de jucărie

Desigur, n-ar fi putut lispi din oferta noastră puzzle-urile cu mașini care, pe lângă distracție, îi vor ajuta pe cei mici să-și dezvolte abilităților cognitive și să le îmbunătățească pe cele motrice. De asemenea, traseele pentru mașini sunt printre cele mai apreciate jucării care, de altfel, pe lângă designul lor ingenios, întrecerea mașinuțelor nu este doar amuzantă, ci și extrem de educativă. Un astfel de set este un excelent intrument de dezvoltare a coordonării mână-ochi și a dezvoltării atenției și abilităților motorii fine.

 

De ce să alegi jucăriile de la Zazu Toys?

Pentru că sunt confecționate din materiale ecologice, extrem de rezistente la folosință îndelungată. Sunt genul de jucării prietenoase atât cu cel mic, cât și cu mediul înconjurător. Inspirația pentru designul jucăriilor pornește de la o atentă cunoaștere a nevoilor fiecărei vârste, fiind concepute special pentru dezvoltarea și educarea celor mici.

Mașinile de jucărie din lemn sunt importate de la firme europene cu experiență în realizarea lor, majoritatea provenind din Germania. Calitatea pe care o au este superioară celor din plastic.

Pentru a fi la curent cu cele mai noi jucării din lemn pentru copiii de toate vârstele, vă invităm să ne urmăriți și pagina oficială de facebook.

Pin It on Pinterest

Recomandă articolul