Cauți un cadou deosebit, care să le stârnească interesul, curiozitatea, fascinația? Atunci noi îți propunem să alegi un mini proiector pentru copii, ideal și pentru fetițe, dar și pentru băieței. Sunt jucării perfecte pentru zilele de sărbătoare, pentru a fi oferite la aniversări și cu siguranță îi vor face tare fericiți pe micuții exploratori, mereu curioși de tot ce e nou și distractiv.

Mini proiector pentru copii: distrează-te descoperind lumea în imagini

  • Model Mini Proiector Ocean: acesta afișează imagini la o calitate deosebită, foarte atractive pentru copii. Ele pot fi difuzate pe pereți sau tavan și pot fi o modalitate interesantă de a petrece timpul liber în casă, mai ales pe o zi mohorâtă și friguroasă.
  • Model Mini Proiector Insecte: pătrunde în lumea micilor vietăți și descoperă cât de fascinantă este viața lor. Imaginile excepționale îl va încâta pe micuțul însetat de cunoaștere.
  • Model Mini Proiector Ferma. Viața la fermă este o necunoscută, mai ales pentru copiii crescuți în orașe și care nu au contact cu mediile rurale. Prin intermediul acestui mini proiector, copiii pot înețelege mai bine care este importanța oamenilor care au grijă de animalele domestice și care este porveniența alimentelor noastre, care ne fac puternici zi de zi.

Modelele noastre au fiecare câte 3 discuri a câte 8 imagini interesante. Puteți să vă folosiți de aceste jucării educative în multe moduri. De la studierea mediului înconjurător, curiozități despre natură, animale etc., puteți să transformați imaginile proiectate într-o provocare creativă: inventează o poveste despre ocean/despre lumea insectelor etc.

Dacă cei mici nu au mereu răbdare să le citiți o poveste înainte de somn, puteți să vă jucați cu proiectorul și să descrieți imaginile, să adăugați informații extra și extraordinare pe care imaginația copiilor le va diseca, multiplica și transforma în vise de poveste.

Imaginile întotdeauna vor fi mult mai atractive pentru copii (dar și pentru adulți) cu atât mai mult dacă ei nu se află la vârsta la care să poată citi singuri ceea ce îi interesează. Alegerea unei jucării precum sunt proiectoarele noastre micuțe pot fi o modalitate de a îi  mai desprinde pe cei mici de plăcerea de a se uita la televizor sau pe tablete.

Vârsta recomandată de producător este de 5+, însă dacă știți că cei mici sunt pasionați de imagini, de povești și sunt foarte curioși de tot ceea ce se întâmplă în jurul lor, puteți opta pentru o astfel de jucărie și mai devreme.

De ce sunt importante jucăriile educative?

Știind deja că cei mici învață cel mai ușor și mai repede jucându-se, părinții sunt tentați să cheltuiască averi pe jucării care mai de care mai performante. Însă, nu trebuie să uitați că lucrurile simple pot aduce beneficii mult mai mari și mai importante. O jucărie exagerat de complicată nu-l va face pe cel mic decât să o abandoneze. Pe de altă parte, o jucărie precum sunt aceste mini proiectoare cu diverse tematici, sunt simplu de utilizat și oferă informații de cultură generală într-un mod atractiv, ușor de reținut. Mai mult decât atât, vă puteți implica și voi, părinții, explicâțdn și povestind copilulul din cunoștințele voastre, petrecând astfel timp de calitate alături de copilul dumneavoastră.

Jucăriile educative, care pun accent pe dezvoltarea cognitivă a copilului, sunt concepute special pentru a realiza conexiunile cerebrale din creierul copilului, în ordinea corectă. Cu cât copilul petrece mai mult timp în compania acestor jucării educative, cu atât conexiunile cerebrale sunt mai bune și mai puternice.

Pentru a fi la curent cu cele mai noi jucării din lemn pentru copiii de toate vârstele, vă invităm șă ne urmăriți și pagina oficială de facebook.

Pin It on Pinterest

Recomandă articolul