Prietenă la petrecerile cu ceai, partenera cea mai bună de somn, cea căreia îi cântă și spune povești – o păpușă este, într-adevăr, cea mai bună prietenă a unei fetițe.

O păpușă de plus poate fi cadoul perfect pentru fetita si cea mai buna parteneră de joacă a copilului tău, care o va ajută să-și dezvolte creativitatea. Joaca cu păpușile face parte din tipurile de jocuri de rol, foarte importante pentru ca cei mici să-și înușească o mulțime de cunoștințe și nu numai. Jocurile de rol sunt cu atât mai interesante pentru cei mici, cu cât le permit să-și exercite imaginația și creativitatea, să se erijeze și ei în rolul de adulți. Mai mult decât atât, în funcție de ce jocuri de rol ați ales, copilul se poate juca singur sau vă puteți implica și voi, ca părinți, îm această activitatea distractivă. E o oportunitate de a petrece timp frumos împreună și de a face o analiză a copilului dumneavoastră.

Alege o păpușă pentru fetița ta. Iată avantajele jocurilor de rol

Jocul de rol presupune folosirea limbajului, atât verbal cât și non-verbal. Este o modalitate amuzantă pentru cei mici de a-și exersa și îmbunătăți vocabularul, de a învăța cuvinte noi, dar și de a înțelege mai bine diferite mesaje non-verbale. Iată și alte avantaje:

  • își folosesc foarte mult imaginația
  • Ajută la dezvoltarea stimei de sine
  • dacă jocul de rol implică mai mulți participanți, copilul învață  socializeze și să colaboreze cu partenerii săi de joacă

Păpușile de la Zazu Toys sunt din pluș de înaltă calitate, sunt moi și pot fi folosite chiar și de copiii mai mici. Fiind moi, fetițele pot dormi liniștite cu păpușile lor favorite. Mai mult decât atât, modelele noastre cântă melodia „Are mama o fetiță”, ceea ce cu siguranță le va încânta pe micuțele artiste din viața voastră.

Alături de o păpușă, fetița dumneavoastră poate petrece ore întregi de distracție, care pot implica: cititul/povestitul, joaca de-a teatrul de păpuși, joaca de mama și copilul, joaca de educatorul și elevul, jocuri precum petreceri cu ceai și prăjiturele, joaca de-a prietenele etc. Din acest motiv, puteți adăuga colecției de jucării ale copilului alte accesorii, precum: o trusă de frizer, fructe de feliat, o tablă de scris etc., pe care copilul le poate folosi în jocurile de rol alături de păpușa ei dragă.

Pentru a fi la curent cu cele mai noi jucării din lemn pentru copiii de toate vârstele, vă invităm șă ne urmăriți și pagina oficială de facebook.

Pin It on Pinterest

Recomandă articolul