Cauți un antidot pentru plictiseală? Ce zici de un puzzle 3D lemn, ideal și pentru copii, dar și pentru adulți. Un exercițiu util prin care să vă puneți mintea în mișcare, cu numeroase beneficii mai ales pentru micuții aflați în plin proces de dezvoltare cognitivă, emoțională și fizică.

Puzzle-urile sunt printre cele mai apreciate jucării educative, atât de către părinți, cât și de către educatori. Acestea dezvoltă gândirea logică și analitică a copiilor. Le oferă, în același timp, și satisfacția jocului și a faptul că au reușit, pe cont propriu, să creeze ceva.

Puzzle 3D lemn este, în general, un joc de construcție care îl ajută pe copil să se dezvolte mult din punct de vedere fizic. Și aici ne referim la coordonarea mâini-ochi, îndemânare, motricitate fină etc. Însă, foarte important este impactul pe care un joc puzzle 3D îl poate avea din punct de vedere psihic, cognitiv și emoțional: testează perspicacitatea, răbdarea, stima de sine etc.

Puzzle 3D lemn, modele originale

Majoritatea puzzle-urilor 3D sunt recomandate pentru copiii mai mari, de la 8 ani în sus. Ele reprezintă un mod foarte plăcut de a-și petrece timpul contruind și apoi folosind construcțiile în diferite jocuri de rol și nu numai, în funcție de modelul puzzle-ului.

Dacă doriți să aflați mai multe beneficii ale puzzle-urilor 3D, vă rugăm să citiți și articolul de la blogul nostru: Puzzle 3D din lemn – dezvoltă imaginația și gândirea micului explorator.

Modele originale de puzzle 3D lemn de la Zazu Toys

Puzzle 3D „Castel medieval”. Acest puzzle conține 97 de piese și are dimensiuni de 37 x 1,5 x 23 cm. Este ideal atât ca joc de construcție cât și ca utilizare în jocuri de rol cu prințese și cavaleri. Practic se trasnformă într-un castel pentru figurine.

Puzzle 3D„Corabie/ Navă pirați cu pânze”. Acest puzzle va fi foarte apreciat mai ales de băieți care cu siguranță vor fi foarte entuziasmați să-și construiască propria navă de pirați/corabie pe care să o folosească ulterior pentru a-și decora camera sau pentru a se juca cu ele în alte contexte.

Puzzle „Corpul uman”. Construirea scheletului uman îi poate ajuta pe cei mici să înțeleagă mai bine componentele corpului, cum sunt construiți și cum funcționează organismul uman.

Puzzle 3D vehicule: tramvai, triplane, albatros, biplan, elicopter. Acestea sunt ideale și pentru fete și pentru băieți. Pot fi folosite și ca jucării de sine stătătoare, o dată construite. Modelele mai mici pot fi luate la restaurant sau în mașină, pentru ca cei mici să  aibă ocupație și să nu se plictisească.

Puzzle 3D animale: cal, dinozaur, bufniță. Copiii au șansa de a-și crea propriile animăluțe și în funcție de modelel alese să le folosească în diverse alte activități: fermă animale, să inventeze un joc legat de curiozități despre dinozauri, de exemplu, sau pur și simplu să le folosească pentru decor în casă sau în camera lor. Vor fi foarte încntați să-și vadă lucrările expuse la loc de cinste.

De ce să alegi jucăriile de la Zazu Toys?

Pentru că sunt confecționate din materiale extrem de rezistente la folosință îndelungată. Sunt genul de jucării prietenoase atât cu cel mic, cât și cu mediul înconjurător. Inspirația pentru designul jucăriilor pornește de la o atentă cunoaștere a nevoilor fiecărei vârste, fiind concepute special pentru dezvoltarea și educarea celor mici.

Pentru a fi la curent cu cele mai noi jucării din lemn pentru copiii de toate vârstele, vă invităm să ne urmăriți și pagina oficială de facebook.

Pin It on Pinterest

Recomandă articolul