În lumea minunată a jucăriilor de la Zazu Toys ne îmbogățim oferta cu cele mai frumose, educative și rezistente produse. Pentru că știm cât de încântați sunt piticii să construiască și să rezolve mistere, am adus noi modele de puzzle-uri 3D. Micuții vor fi extrem de încântați să-și creeze propriile jucării sau decorațiuni pentru camera lor, ori pentru casă. Adevărate trofee – mărturii ale istețimii și perseverenței lor. Cine nu ar fi mândru?

În plus, multe dintre puzzle-urile 3D sunt alcătuite din piese de lemn nevopsite, ceea ce va permite copilului să-și coloreze noua jucărie după bunul plac și buna imaginație. Așadar, iată un joc complet, pentru îndemânare, creativitate și simț logic.

Puzzle 3D – iată cele mai noi modele

  1. Puzzle 3D pian din lemn. Va fi un decor pentru casa voastră sau chiar pentru biroul de lucru. Asamblarea unui pachet de 74 de elemente de lemn, tăiate cu laser, va fi un moment de distracție și relaxare, atât pentru cei mici, cât și pentru adulți.
  2. Stăpânește-ți imaginile cu ajutorul camerei foto  3D Tree. Un puzzle 3D deosebit, care va fi piesa de rezistență a casei și de care micul tău constructor va fi super-încântat.
  3. Captează lumina lunii cu puzzle 3D! Pune imaginația copilului la bătaie cu o jucărie inteligentă, care îl va provoca pe toate planurile.
  4. Puzzle 3D suport creioane Bufniță. Jucărie și obiect util. Provoacă-i pe cei mici să-și construiască propriul suport de creioane pentru biroul lor de acasă.
  5. Vrei să-l cucerești iremediabil pe cel mic? Cumpără-i un puzzle robot 3D pe care îl va adora. Unde mai pui că și-l va construi singur? Va sta la loc de cinste în biblioteca micuțului.

Poți vedea toate modele de puzzle-uri 3D în magazinul nostru online.

 Beneficiile de necontestat ale puzzle-urilor

Iată ce poate învăța copilul:

Ce sunt răbdarea și perseverența. Niciun joc puzzle, fie simplu sau 3D, nu poate fi făcut cât ai bate din palme. Este necesar să fii determinat, să ai multă voință și răbdare. Să perseverezi atunci când nu reușești să găsești piesa potrivită, la locul potrivit.

Cresc încrederea și stima de sine (iată ce am putut realiza!) Ce poate fi mai grozav decât un lucrul făcut cu propriile mâini? Fiecare realizare și fiecare succes te ajută să capeți încredere în forțele proprii și să-ți dorești mai mult, de fiecare dată. Joaca este cea care transformă copilul în adultul cu vise și dorințe de mai târziu. Ea stă la baza formării noastre ca oameni, și din punct de vedere profesional și social.

Se dezvoltă: creativitatea, atenția pentru detalii, gândirea logică. Atunci când construiești un puzzle, inevitabil cauți răspunsul la niște întrebări legate de rezolvarea lui, care te obligă să faci anumite conexiuni logice și să apelezi la experiențele anterioare.

Cum să faci față eșecului, dar și cum să nu te lași niciodată învins. Puzzle-ul impune necesitatea de a căuta și a a găsi soluția potrivită. Uneori, poate dura zile întregi pâna la finalizarea unui joc puzzle 3D, alteori îl poți face imediat. Copilul va învăța că sunt momente când lucrurile nu merg așa cum ne dorim, dar perseverența te ajută să duci un proiect până la capăt. Pentru că întotdeauna soluția se află sub ochii noștri, trebuie doar să o căutăm mai bine.

Pentru a fi la curent cu cele mai noi jucării din lemn pentru copiii de toate vârstele, vă invităm șă ne urmăriți și pagina oficială de facebook. 

De asemenea, vă invităm și pe blogul nostru pentru a afla toate beneficiile jucăriilor asupra dezvoltării copiilor.

Pin It on Pinterest

Recomandă articolul